Lichtadvies op maat

Licht maakt zichtbaar, laat ons zorgen dat u zicht heeft op licht. Wij denken oplossingsgericht met u mee en bieden u een turn-key oplossing die volledig aansluit op uw wensen. Met onze producten en adviezen voldoet u altijd aan de geldende wet- en regelgeving. Laat u adviseren en ervaar het verschil.

Onze simulaties zijn gebaseerd op de praktijk en komen altijd overeen met de werkelijkheid, dat maken wij u graag inzichtelijk. Kijk gerust eens naar het beeldmateriaal op deze site of vraag naar relevante referenties. Daarnaast bent u bij ons op afspraak altijd welkom voor een kijkje in onze showroom.

Wij maken het makkelijk. Met complete installatieoverzichten, plug and play aangeleverde systemen en gebruiksvriendelijk stellen van de armaturen houden wij het makkelijk voor iedereen. Installatie gebeurt met onze armaturen zo efficiënt als mogelijk.

Als u kiest voor JEL Products bent u ten alle tijden verzekerd van het juiste licht. Wij kijken verder dan een armatuur en gaan op zoek naar wat u echt nodig heeft. Met simpelweg LED toepassen zonder kennis behaalt u een fractie van wat mogelijk is. Wij kunnen u laten zien hoe u niet alleen op energie, installatie, vervangingskosten en totale aanschafsprijs bespaard. Maar ook hoe u verspilling tegen gaat. 

Een duurzame oplossing zoals JEL Products die ziet is lonend op de korte termijn en dubbel terugverdiend op de lange termijn.

Ampèrestraat 18
3861 NC Nijkerk, The Netherlands
Tel. Jaap: +31 653770598
Mail. jaap@jelproducts.nl
Tel. Lucas: +31 610544770
Mail. lucas@jelproducts.nl

About

JEL Products is the importer of DCBright products in the Netherlands. For more information about DCBright, please visit www.dcbright.com.

Copyright © 2019-2021 JEL Products