033 785 9809

Ervaar het verschil Test op locatie Volledig Selfsupported tot 26m hoogte Maak nu uw afspraak

JEL Products biedt u met het concept JEL on tour de mogelijkheid om het verschil te ervaren.
Bent u benieuwd wat onze service en kwaliteit voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Mobiele lichtdemonstratie op locatie

In deze video ziet u hoe één van onze DCbright Darklicht 320W armaturen de bouwplaats compleet in het licht zet. De nieuwste armaturen van DCbright met netto meer dan 167 lm/w veroorzaken geen lichthinder voor de omgeving.
Wilt u ook graag in de spotlights staan en ervaren hoeveel u door goede en lichthindervrije verlichting kunt verdienen? Neem dan contact met ons op, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Volledig Selfsupported

Onze mobiele demonstratie wordt uitgevoerd door ervaren en gecertificeerd personeel met behulp van een autohoogwerker. Onze autohoogwerker heeft met een maximale hoogte van 26 meter, een ruim bereik aan mogelijkheden om aan u te tonen. Zo kunnen wij u tijdens een demonstratie goed laten zien hoe onze armaturen bijdragen aan een lichthindervrije toekomst. Daarnaast is de autohoogwerker voorzien van een eigen krachtbron. Hierdoor kunnen wij u de mogelijkheid bieden om zelfs demonstraties te geven op de meest afgelegen locaties.

– tot 26 meter hoogte
– zelf voorzien van stroom
– flexibel inzetbaar
– coronaproof op 1.5m