Lichtsimulatie op maat

Heeft u speciale wensen of bent u bezig met een project waar u verlichting voor nodig heeft, of wilt u graag zelf nog een extra lamp in uw kraan monteren?
Laat ons vrijblijvend een lichtplan voor u maken aan de hand van uw specificaties en wensen. Met ons diverse aanbod van modellen met keuze uit verschillende lenzen bent u altijd verzekerd van het licht dat u nodig heeft.

Bent u al voorzien van verlichting maar bent u benieuwd hoeveel u kan winnen aan lichtopbrengst met onze lampen, dan staan wij ook voor u klaar om een lichtplan op maat te maken. 

LET OP: Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het noodzakelijk informatie van u te ontvangen waarmee de situatie geschetst kan worden. 

Liebherr LHM550

Zware bulk havenkraan

Potain IGO T-130

Mobiele torenkraan

Liebherr HC-L Litronic

Torenkraan voor extreme hoogten (150m tot de grond)

Simulaties

Wij beschikken over de benodigde kennis en apparatuur om u doormiddel van 3D simulaties inzichtelijk te maken wat u van onze producten kunt verwachten. Ook kunnen wij op deze manier met u meedenken over installatie en een juiste verdeling van de lichthoeveelheid. Zo weet u precies wat u van onze producten kunt verwachten. 

Lichtsimulatie aanvraag

Contact

Lucas de Graaf

Technisch Directeur

Ampèrestraat 18
3861 NC Nijkerk
Tel. Jaap: +31 653770598
Mail. jaap@jelproducts.nl
Tel. Lucas: +31 610544770
Mail. lucas@jelproducts.nl

Over

JEL Products is importeur van DCBright producten in Nederland. Kijk voor meer informatie over DCBright op www.dcbright.com.

Copyright © 2019-2021 JEL Products