Mobiele torenkraan verlichting

Dual TK
Triple TK
Five TK
Giek verlichting
Previous
Next

Naast verlichting voor het werkoppervlak onder de kraan bied JEL Products ook een verlichtingsoplossing voor verlichting van de giek tijdens het opbouwen / uitvouwen van de mobiele torenkraan. Meer info…

Mobiele torenkraan verlichting

TK Serie
De DCbright TK Serie, een samengestelde set speciaal voor het verlichten van onderdraaiers, mobiele torenkranen en mobiele bouwkranen. Afhankelijk van de lengte van de giek en de verlichtingswens is er keuze uit 3 verschillende sets: de Five TK, Triple TK en Dual TK. Deze sets worden naar wens voorzien van 30 of 60 graden lenzen met elk een ander lichtbeeld. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Al onze sets worden compleet stekkerklaar geleverd.

Afmetingen en gewicht 
Lamp gewicht: 2.7kg per lamp
Bracket gewicht: 0.4kg per lamp
Gewicht 2 lampen excl. driver: 6.2kg
Gewicht 3 lampen excl. driver: 9.3kg
Gewicht 5 lampen excl. driver: 15.5kg
Lamp afmetingen: 320 x 210 x 190 mm
Driverbox afmetingen: 280 x 200 x 75 mm
Gewicht driverbox: 3.6-4.2kg

De DCbright TK sets zijn speciaal samengestelde sets voor onderdraaiers en mobiele torenkranen. Deze sets bestaande uit 2,3 of 5 stuks robuuste lampen van maar liefst 23.600 lumen per LED lamp, gekoppeld aan een externe driverbox waarin de 2-5 drivers gemonteerd zijn ter vervanging van halogeen lampen. Die naast een hoog energieverbruik vaak problemen geven als gevolg van trillingen.

Deze lampensets worden verkocht als vervanging voor de zware en energie verbruikende Hallogeen/HQI lampen die standaard onder uw mobiele kraan hangen. De LED lampen van DCBright zijn, in tegenstelling tot HQI of hallogeen lampen, ook gemakkelijk aan te sluiten met 230v. Daarnaast bespaard u per jaar niet alleen op energie kosten maar ook op onderhouds- en storingskosten. Bij ons krijgt u 5 jaar garantie en een verwachte levensduur van 10 tot 15jaar. Zo ligt uw project nooit meer stil door slechte verlichting. 

De DCbright LED lampen worden met speciale kabels geleverd, voorzien van een stekker aan beide zijden. De DCbright lampen kunnen dus eenvoudig worden gekoppeld en losgekoppeld.

De 4-aderige kabels worden per 10 meter voorzien van een speciaal filter. De klant kan zo de keuze maken waar hij de driverbox wenst te monteren. Advies is om deze zo dicht mogelijk bij het verticale deel van de kraan te monteren.

Extra voordelen DCbright Dual, Triple en Five TK set
Top kwaliteit materialen, geen storingen, uitval en/of stilstand van de werkzaamheden
Slechts 1 x 230 volt aanvoer kabel nodig
Driverbox is standaard voorzien van een kabel 230 Volt met ronde stekker

Download Brochure

Voor kranen met een horizontale haakhoogte hoger dan 30 meter.

Voor kranen met een horizontale haakhoogte lager dan 30 meter.

Voor kleinere kranen met een horizontale haakhoogte lager dan 30 meter.

Voor het verlichten van de giek tijdens het opbouwen van de kraan.

Giek verlichting

Voor het verlichten van uw giek tijdens het op/afbouwen van uw kraan.

Het verlichten van de giek is enorm belangrijk als het gaat om het voorkomen van schade en ongelukken tijdens het opbouwen in het donker. De standaard lampen die worden geleverd op de meeste kranen zijn niet voldoende om veilig te kunnen opbouwen in het donker.

Door de 14 graden lenzen die in de DCB9 Piranha geleverd kunnen worden dient de lamp als een schijnwerper waarmee een oppervalk op grote afstand sterk verlicht kan worden. Zo is op de foto’s hiernaast te zien hoe de giek van een Spierings AT6 kraan tijdens het opbouwen verlicht wordt.

Bij de lamp krijgt u standaard:

– 5 Jaar garantie
– IP69K behuizing
– IK10 impactrating
– LM80 60.500uur

De DCB9 is leverbaar in 24v en 230v. Daarnaast is er ook een kleiner model DCB6 leverbaar in 12v. Meer info…

Spierings AT6 giek verlicht tijdens uitvouwen in het donker

Contact

Jaap de Graaf

Algemeen Directeur

Lucas de Graaf

Technisch Directeur

Ampèrestraat 18
3861 NC Nijkerk
Tel. Jaap: +31 653770598
Mail. jaap@jelproducts.nl
Tel. Lucas: +31 610544770
Mail. lucas@jelproducts.nl

Over

JEL Products is importeur van DCBright producten in Nederland. Kijk voor meer informatie over DCBright op www.dcbright.com.

Copyright © 2019-2021 JEL Products