033 785 9809

JEL-Products-2022

Ontdek onze Expertises

Als LED Specialist voor industrie ontwerpen we licht zoals u het nodig heeft

“Wij gaan op zoek naar wat u echt nodig heeft. Met simpelweg LED toepassen behaalt u slechts een fractie van wat echt mogelijk is. 

Daarom staan wij voor u klaar met onze expertise en producten om het maximale te halen uit de overstap naar duurzaam. We denken met u mee zodat u niet alleen bespaard op energie maar ook op installatie- en vervangingskosten. 

Samen met u gaan wij verspilling tegen. Zo houden we niet alleen het totale kostenplaatje het meest aantrekkelijk, ook houden we de impact op moeder natuur zo klein mogelijk. Dat is pas echte winst!” 

Jaap en Lucas in bespreking over speciaal lichtproject

Lucas de Graaf
Technisch Directeur

Padel bedrijfsuitje TV de Eemslag met directie JEL Products

Jaap de Graaf
Algemeen Directeur

“Samen werken aan nieuwe concepten en het vinden van oplossingen voor onze klanten vind ik een leuke uitdaging. Als Specialist in LED verlichting voor de industrie staan we in goed contact met onze klant om een passende oplossing in licht te ontwerpen. Dat zorgt voor een relatie op de lange termijn, iets waar wij graag aan bouwen.” 

Voor deze bedrijven hebben wij al een oplossing mogen bieden

JEL Products biedt bedrijven volledige ondersteuning in het ontwerpen van een turn-key verlichtingsoplossing afgestemd op de wensen van de eindgebruiker. Wij beginnen met een concept die wij aan de hand van uw informatie samenvoegen tot een definitief ontwerp. Ons ruime assortiment, gecombineerd met de kracht van onze producten biedt een oplossing voor de meest extreme situaties. Met regelmaat ontwikkelen we voor complexe situaties gedetailleerde modellen om licht voor iedereen inzichtelijk te maken. Onze kracht is de toepassing en de vertaalslag richting de eindgebruiker. Zo passen wij indien nodig bestaande armaturen aan om nog beter op de wensen van onze klanten in te kunnen spelen. Wij beschikken over opgeleide ontwerpers en engineers die zich in nauwe samenwerking met onze fabriek dagelijks buigen over uw verlichtingsvraagstukken. Bij redelijke oplagen kunnen wij desgewenst een compleet nieuwe armaturen(lijn) geheel op maat ontwerpen en de merknaam in de producten terug laten komen. Samen met u, onze technische kennis en ervaring en de input van onze fabriek komen wij tot een visueel en technisch optimaal resultaat.

PLM Cranes Logo
storaenso logo
tata-steel-logo
Van der Spek Logo
Boskalis Logo
Logo van Deme groep
Ballast_nedam_logo
BPI Logo
De Nijs Logo
Heijmans Logo
Royal van der Leun logo
Liebherr Logo
manitowoc-logo-vector
Mammoet Logo
Multicrane International Logo
van Adrighem logo
Logo van Eurol Rallysport
DFDS Logo

Stel je vragen direct aan onze experts

Jaap-de-Graaf-nieuw

Jaap de Graaf

Algemeen Directeur

Lucas-de-Graaf-nieuw

Lucas de Graaf

Technisch Directeur