Onze Expertises

“Wij gaan op zoek naar wat u echt nodig heeft. Met simpelweg LED toepassen behaalt u slechts een fractie van wat echt mogelijk is. 

Daarom staan wij voor u klaar met onze expertise en producten om het maximale te halen uit de overstap naar duurzaam. We denken met u mee zodat u niet alleen bespaard op energie maar ook op installatie- en vervangingskosten. 

Samen met u gaan wij verspilling tegen. Zo houden we niet alleen het totale kostenplaatje het meest aantrekkelijk, ook houden we de impact op moeder natuur zo klein mogelijk. Dat is pas echte winst!” 

Lucas de Graaf
Technisch Directeur

Jaap de Graaf
Algemeen Directeur

“Samen werken aan nieuwe concepten en het vinden van oplossingen voor onze klanten vind ik een leuke uitdaging. We staan daarbij altijd in goed contact met onze klant en dat zorgt voor een relatie op de lange termijn, iets waar wij graag aan bouwen.” 

Voor deze bedrijven hebben wij al een oplossing mogen bieden

JEL Products biedt bedrijven volledige ondersteuning in het ontwerpen van een turn-key verlichtingsoplossing afgestemd op de wensen van de eindgebruiker. Wij beginnen met een concept die wij aan de hand van uw informatie samenvoegen tot een definitief ontwerp. Ons ruime assortiment, gecombineerd met de kracht van onze producten biedt een oplossing voor de meest extreme situaties. Met regelmaat ontwikkelen we voor complexe situaties gedetailleerde modellen om licht voor iedereen inzichtelijk te maken. Onze kracht is de toepassing en de vertaalslag richting de eindgebruiker. Zo passen wij indien nodig bestaande armaturen aan om nog beter op de wensen van onze klanten in te kunnen spelen. Wij beschikken over opgeleide ontwerpers en engineers die zich in nauwe samenwerking met onze fabriek dagelijks buigen over uw verlichtingsvraagstukken. Bij redelijke oplagen kunnen wij desgewenst een compleet nieuwe armaturen(lijn) geheel op maat ontwerpen en de merknaam in de producten terug laten komen. Samen met u, onze technische kennis en ervaring en de input van onze fabriek komen wij tot een visueel en technisch optimaal resultaat.