Lichtadvies

Van ontwerp tot realisatie

Visuele indicaties, complexe lichtontwerpen of een volledig in 3D ontworpen werkomgeving, wat uw project ook vereist wij werken met veel passie en expertise om u de passende oplossing te bieden.

Wij bieden een turn-key oplossing voor iedere situatie

JEL Products biedt u een professioneel en onderbouwd lichtplan aangepast op uw situatie. Wij beginnen met een ontwerp van de huidige situatie van waaruit wij een besparingsanalyse maken. Vervolgens vervangen wij de conventionele armaturen op bestaande installaties met energiezuinige LED oplossingen. Indien nog niet aanwezig voegen wij zelf compleet nieuwe lichtconcepten toe om zo efficiënt, veilig en comfortabel mogelijk te verlichten. Wij beschikken over opgeleide lichtontwerpers en engineers die zich in nauwe samenwerking met onze fabriek dagelijks buigen over uw verlichtingsvraagstukken. Hebben wij iets niet dat u nodig heeft? Dan maken wij desgewenst een nieuw type armatuur geheel op maat. Professionele lichtplannen met lichtadvies worden met regelmaat uitgevoerd in opdracht van bouwbedrijven, zware industrie, sportparken of adviesbureaus. Samen met u, onze technische kennis en ervaring en de input van onze fabriek komen wij tot een visueel en technisch optimaal resultaat.

Ontdek alle mogelijkheden

Onze mogelijkheden zijn vrijwel oneindig. In samenwerking met onze partners hebben wij veel ervaring in het gebied van lichtontwerp en de realisatie hiervan. Wij maken onze ontwerpen zo efficiënt mogelijk, zelfs zonder enkele lichthinder als de mogelijkheid er is. Vraag ons op deze pagina naar de mogelijkheden.

Alleen de hoogste kwaliteitsnorm

Onze lichtontwerpers maken gebruik van de modernste lichtsimulatieprogramma’s. Dit stelt ons in staat flexibel te werk te gaan en eventuele wijzigingen in uw eisen of de situatie snel door te voeren. Daarnaast werken wij altijd aan de hand van de geldige wet en regelgeving zodat u verzekerd bent van de juiste oplossing. Bij elke stap van het lichtontwerp houden wij rekening met externe factoren en testen wij de praktische haalbaarheid van het ontwerp. Zo kunnen wij u garanderen dat de resultaten uit de simulatie in de realiteit worden gehaald, ongeacht de condities. Lees meer over onze kwaliteitsnorm op deze pagina

Jaap de Graaf  –  Algemeen Directeur

Onze simulaties worden altijd vergeleken met de praktijk, dat zorgt voor zekerheid. Iets wat voor u van belang is als u investeert in verduurzaming voor de toekomst. Kijk gerust eens naar het beeldmateriaal op deze site of vraag ons naar relevante referenties. 

Lucas de Graaf  –  Technisch Directeur

Licht maakt zichtbaar, laat ons zorgen dat u zicht heeft op licht. Wij denken oplossingsgericht met u mee en bieden u een turn-key oplossing die volledig aansluit op uw wensen. Met onze producten en adviezen voldoet u altijd aan de geldende wet- en regelgeving. Laat u adviseren en ervaar het verschil.