033 785 9809

JEL-Products-2022

Professioneel Lichtadvies voor elke omgeving

Maatwerk industriële verlichtingsoplossingen voor uw werkplek

Sustainable | Lighting | Solutions

Energie-efficiënte LED-verlichting aangepast op uw unieke situatie

Bij JEL Products bieden we professioneel lichtadvies dat uw specifieke behoeften en werkomstandigheden volledig begrijpt. Ons doel is om u te helpen de perfecte verlichtingsoplossing te vinden die zowel efficiënt als kosteneffectief is.

Met jarenlange ervaring in de verlichtingsindustrie en een team van hoogopgeleide lichtspecialisten, bieden wij u professioneel lichtadvies dat verder gaat dan standaardoplossingen. Onze adviezen zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën en marktinzichten, zodat u altijd een stap voor blijft.

Bij JEL Products zijn we toegewijd aan het leveren van industriële verlichtingsoplossingen die energie besparen, kosten verlagen en uw ecologische voetafdruk verminderen, terwijl we de veiligheid op de werkplek vergroten. Wij zijn gespecialiseerd in LED-verlichting en maatwerkoplossingen, en gaan voor innovatie die ons brengen naar een groenere toekomst en een helderder morgen.

Onze grondige aanpak
voor lichtadvies

Jaap en Lucas in bespreking over professioneel lichtadvies

01

Inventarisatie

Wij beginnen met een uitgebreide analyse van uw huidige situatie en wensen. Dit omvat een beoordeling van uw huidige verlichting, het meten van lichtniveaus en het identificeren van mogelijkheden in energiebesparing. We verzamelen alle relevante informatie om een duidelijk beeld te krijgen van uw behoeften.

professioneel lichtadvies asfalteermachine in kleur

02

Ontwerp

Op basis van de inventarisatie creëren we een op maat gemaakt lichtplan. We maken gebruik van geavanceerde 3D-tekensystemen en lichtsimulatieprogramma's om een nauwkeurig ontwerp te maken. Dit plan is niet alleen energiezuinig, maar voldoet ook aan alle geldende regelgeving en verhoogt de werkveiligheid.

Asfalteermachine met hindervrije DarkLicht Led werklampen

03

Implementatie

Na goedkeuring van het ontwerp, zorgen we voor een zorgvuldige installatie en afstemming van de verlichting. Ons team van experts zorgt ervoor dat elk onderdeel nauwkeurig wordt geïnstalleerd en getest, zodat u verzekerd bent van een optimaal functionerend verlichtingssysteem.

Onze succesverhalen

Wij hebben succesvolle lichtadvies projecten uitgevoerd voor diverse bedrijven. Onze klanten waarderen onze grondigheid en het merkbare verschil in hun werkomgeving. Bekijk enkele van onze case studies om te zien hoe wij anderen hebben geholpen.

Een voorbeeld van een project dat laat zien wat we kunnen bieden, is de recente upgrade van de LED-verlichting die we hebben uitgevoerd voor de complete haventerminal van DFDS in Vlaardingen, waardoor de terminal het energieverbruik van de verlichting met 53% kon verlagen. Dit is slechts één voorbeeld van hoe onze expertise en toewijding uw bedrijf ten goede kunnen komen. Ga voor meer succesverhalen en onze oplossingen naar onze projectpagina.

Topview DFDS Vlaardingen
Terminal DFDS Vlaardingen na ombouw duurzame led verlichting
Tevreden referenties
0 +
Verschillende landen
0 +
Mt aan CO2 bespaard
0 +
Gemiddelde besparing
0 %

Wat zeggen onze klanten?

"Daylight at Night at the DFDS Terminal in Vlaardingen. Once again, we're contributing to our sustainability goals with a 53% reduction in energy consumption and a significant improvement in visibility. Thanks to JEL Products for the fantastic collaboration."
Social_media_logo_DFDS
L. van Campen
Assets & Fleet Manager
"JEL Products heeft ons geïntroduceerd aan de nieuwste techniek in lichtoptimalisatie van onze asfalteermachines. Wij kunnen elkaar nu ontzettend goed zien. Het is net als werken in het daglicht. Onze veiligheid is aanzienlijk verbeterd."
klompe asfaltverwerking vierkant
M. van 't Hoge
Algemeen Directeur

Neem contact met ons op

Ontdek de kracht van JEL Products en haar industriële LED-verlichtingsoplossingen voor grotere besparingen, in energie, kosten, en CO2 uitstoot en verbeter tegelijkertijd uw werkveiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen, zodat we u professioneel lichtadvies op maat kunnen bieden die aan uw behoeften voldoen.