033 785 9809

JEL-Products-2022

Engineering

Onze maatwerk verlichtingsoplossingen

Bij JEL Products tillen we engineering naar een hoger niveau. Onze expertise in lichttechnologie stelt ons in staat om maatwerk industriële verlichtingsoplossingen te ontwerpen en te leveren die verder gaan dan de verwachtingen van onze klanten. Of het nu gaat om de veeleisende industriële, maritieme, offshore of chemie toepassingen, wij hebben de kennis en ervaring om aan de specifieke eisen van elke werkomgeving te voldoen.

Waarom kiezen voor maatwerk industriële verlichtingsoplossingen van JEL Products?

Onze aanpak verbeterd uw prestaties

Klantgericht ontwerp

Wij beginnen elk project met een gedetailleerde analyse van uw behoeften en werkomstandigheden. Ons team van ervaren ingenieurs werkt nauw met u samen om een oplossing te ontwikkelen die niet alleen aan uw eisen voldoet, maar deze overtreft. Onze klantgerichte benadering zorgt ervoor dat we verlichtingsoplossingen creëren die specifiek zijn afgestemd op uw unieke situatie, wat resulteert in optimale prestaties en tevredenheid.

Innovatieve technologie

Bij JEL Products maken we gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om duurzame, efficiënte en betrouwbare verlichtingssystemen te creëren. Van geavanceerde LED-verlichting tot explosieveilige lampen, onze oplossingen zijn ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Door voortdurend te investeren in innovatie, blijven we aan de voorhoede van de verlichtingsindustrie en leveren we producten die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Succesvolle Projecten

Onze projecten laten duidelijk zien wat we kunnen bereiken met onze op maat gemaakte verlichtingsoplossingen. In industriële fabrieken hebben we verlichting geïnstalleerd die bestand is tegen zowel hoge temperaturen als corrosieve omgevingen. Voor maritieme toepassingen hebben we robuuste en betrouwbare verlichtingssystemen geleverd die extreme weersomstandigheden trotseren. Op offshore platforms bieden onze explosieveilige verlichtingoplossingen een veilige en efficiënte werkomgeving. Elk project benadrukt onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie, en toont aan hoe wij unieke oplossingen bieden voor de meest veeleisende situaties.

Verlicht uw werk

Bij JEL Products streven we ernaar om de werkplekervaring te optimaliseren met onze door engineering op maat gemaakte verlichtingsoplossingen. Wij begrijpen dat elke werkomgeving unieke uitdagingen kent, en daarom richten we ons op maatwerk dat naadloos aansluit bij de behoeften van de klant. Door nauw samen te werken, brengen we de specifieke eisen en wensen in kaart en ontwikkelen we een doordacht verlichtingssysteem dat deze verwachtingen zelfs overtreft. Met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen zorgen we voor duurzame, betrouwbare en efficiënte oplossingen die de productiviteit en veiligheid verhogen.

Gerenomeerde bedrijven kennen ons als

Betrouwbaar partner in licht

JEL Products is uw betrouwbare partner voor al uw industriële verlichtingsbehoeften. Wij helpen u energie te besparen, kosten te verlagen en de CO2-voetafdruk te verminderen. Dit alles terwijl we maximale werkveiligheid garanderen en altijd voldoen aan de geldende normen en regelgeving.

 

Onze toewijding aan kwaliteit en precisie zorgt ervoor dat wij de hoogste normen kunnen waarborgen. Ontdek de toewijding van onze gerenommeerde klanten hieronder.

Providing
Sustainable
Lighting Solutions

JEL Products biedt betrouwbare LED-verlichtingsoplossingen die zorgen voor grotere energiebesparing, kostenreductie, vermindering van de ecologische voetafdruk en verbeterde werkveiligheid. Met op maat gemaakte oplossingen voldoen wij aan uw unieke behoeften en overtreffen wij uw verwachtingen.

Product engineering BA48

Custom Product Engineering

Offshore Lighting Renders

Custom Light Engineering