Jaap de Graaf

Oprichter & Algemeen Directeur

Lucas de Graaf

Oprichter & Technisch Directeur

JEL Products

JEL Products is een familiebedrijf opgericht door vader en zoon, Jaap en Lucas de Graaf. Beide zijn enorm gedreven en enthousiast met elkaar te werken aan hun onderneming en daarnaast lange waardevolle relaties opbouwen met haar klanten. Jaap en Lucas hebben beiden diverse gebieden van expertise en dat brengt synergie. Zo kan de jarenlange ervaring van Jaap en de technische kennis en theorie van Lucas worden gecombineerd in een bedrijf waar een oplossing bieden voor haar klanten centraal staat.

Jaap de Graaf is Algemeen directeur bij JEL Products. Hij is een echt mensen-mens en houd van het aangaan en onderhouden van langdurige relaties. Jaap is in het verleden oprichter en eigenaar van DG Rubber Holland B.V. geweest tot dit in 2008 werd verkocht. Hoe je een middelgroot bedrijf van de grond aan opbouwt en bestuurt weet Jaap als geen ander.  Zijn zoon Lucas treedt in zijn voetsporen als medeoprichter en lichtontwerper van JEL Products. Lucas is jong en gedreven en heeft veel kwaliteiten. Zo is hij technisch kundig, schrijft en beheert hij onze website zelf, maakt hij complexe (licht)simulaties en geeft hij daarbij een passend advies. Deze adviezen worden vaak ook nog eens mooi uit gewerkt in een overzichtelijk rapport. Daarnaast past hij zijn op school geleerde theorieën toe in de praktijk waardoor het bedrijf en haar identiteit blijvend worden versterkt.

Jaap en Lucas zijn ambitieus en hebben daarom het importeurschap van DCBright voor Nederland. DCBright is Fabrikant van Industriële LED verlichting voor in kranen, bouw, terminals, terreinen en infra gerelateerde bedrijven. 

De producten en services van JEL Products dragen naast de hoogste kwaliteit ook bij aan bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo:
– Investeert u in Milieuvriendelijke producten en bespaard u CO2 uitstoot
– Werkt uw personeel veilig en zonder storingen 
– Verdient u jaarlijks door aanzienlijke kostenbesparing (die wij u graag voorrekenen)

JEL Products is altijd bezig met het uitbreiden van haar huidige product portfolio. Bent u benieuwd naar onze ontwikkelingen of zit u met een probleem waar u graag een oplossing voor wilt, neem dan contact met ons op.

Ampèrestraat 18
3861 NC Nijkerk
Tel. Jaap: +31 653770598
Mail. jaap@jelproducts.nl
Tel. Lucas: +31 610544770
Mail. lucas@jelproducts.nl

Over

JEL Products is importeur van DCBright producten in Nederland. Kijk voor meer informatie over DCBright op www.dcbright.com.

Copyright © 2019-2021 JEL Products