033 785 9809

JEL-Products-2022
JEL Products transparant 2022

Maximaal duurzaam, met betrouwbare oplossingen in licht

Duurzaamheid en Kwaliteit voor de Toekomst

Onze Missie

Duurzaamheid, kwaliteit oplossingen
in licht voor de toekomst

Bij JEL Products geloven we in meer dan alleen verduurzaming voor energie- en uitstootbesparing. We ondersteunen onze klanten bij hun verduurzamingstrajecten met betrouwbare verlichting, specifiek ontworpen voor de meest veeleisende industriële omgevingen.

Onze missie is om verlichtingsoplossingen te bieden die lang meegaan, energie-efficiënt zijn en de veiligheid op de werkplek verbeteren. Wij streven naar producten van de hoogste kwaliteit die bijdragen aan een groenere toekomst.

onze expertise creëert maximale resultaten

Met diepgaande kennis van maritieme, offshore, mijnbouw, heavy-duty en chemische omgevingen, bieden wij innovatieve lichtoplossingen die productiviteit en veiligheid verbeteren. We werken nauw samen met onze klanten om de meest efficiënte en effectieve verlichtingsoplossingen te ontwerpen.

toonaangevende klant vertrouwd op ons

Onze expertise heeft ons in staat gesteld om een breed scala aan toonaangevende bedrijven te bedienen, waaronder Boskalis, Liebherr, TBI, DFDS en Ballast Nedam. Als Europees verlengstuk van DCBright leveren we geavanceerde producten die voldoen aan de dynamische eisen van uw werkomgeving.

wij zijn innovatief en bieden duurzaamheid

Onze toewijding aan innovatie resulteert in producten zoals onze 316L roestvrijstalen floodlights, die lichtgolflengten kunnen aanpassen voor betere penetratie in dichte mist. Wij streven ernaar om oplossingen te bieden die de veiligheid en duurzaamheid van uw werkplek verbeteren.

wij zijn een Nederlands familiebedrijf

Opgericht door Jaap de Graaf en zijn zoon Lucas, biedt ons familiebedrijf oplossingen die niet alleen aan de behoeften van onze klanten voldoen, maar ook bijdragen aan een veiligere en duurzamere toekomst. Wij zijn meer dan een leverancier; wij zijn uw partner in verlichting.

Met een uitgebreid wereldwijd netwerk

Met een groeiend netwerk van Nederland en Europa tot Australië en Zuid-Amerika, versterken we onze positie op de internationale markt. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat wij uw verlichtingsbehoeften adresseren en bijdragen aan milieubescherming en energie-efficiëntie.

Samen werken we aan de duurzame toekomst

Ontdek hoe JEL Products uw industriële verlichtingsuitdagingen kan transformeren in succesverhalen. Samen bouwen we aan een veiligere, productievere en duurzamere werkomgeving. Ontdek vandaag nog het verschil dat JEL Products kan maken.

Achter JEL Products staat een hecht en gedreven team

Jaap-de-Graaf-nieuw

Jaap de Graaf

Algemeen Directeur | CEO

“Vanuit mijn vorige bedrijf heb ik een hoop ervaring meegenomen naar JEL Products. Ik vind het ontzettend leuk om samen met mijn zoon te werken aan ons nieuwe bedrijf. Ik wordt enorm blij van momenten waarop wij onze klanten mogen vertellen dat wij naast een energiebesparing ook nog een ander probleem voor hen hebben opgelost. Mijn steentje bijdragen aan de verduurzaming en het contact met onze klant daar doe ik het voor!”

Foto van technisch directeur, vriendelijke jonge man

Lucas de Graaf

Technisch Directeur | CTO

“Werken aan een nieuwe uitdaging en het bieden van een passende oplossing geeft mij een kick. Ik daag mezelf constant uit om het beter te doen, en de resultaten die daaruit voortkomen zijn fantastisch! Ik geniet iedere dag van het feit dat ik samen met mijn vader bouw aan ons eigen bedrijf waar we niet alleen een fijne werkomgeving hebben voor ons zelf maar ook meehelpen aan het verbeteren van de werkomgeving van onze klant!”
Edith-de-Graaf-nieuw

Edith de Graaf

Manager Export & Office

“Werken met twee gedreven mannen aan het stuur is ontzettend leuk. Ik vind het fijn om taken van hen uit handen te nemen en ze te ondersteunen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Het geeft mij een goed gevoel als ik zie hoe onze klanten reageren en hun positieve ervaringen met ons delen. Ik hou van cijfertjes en dingen te onderzoeken. Het is daarom dat ik verantwoordelijk ben voor de administratie en begeleiding van de diverse subsidietrajecten.”

Geoffrey Groos

Geoffrey Groos

Adviseur Infra & Industrie

“Elke dag is voor mij een nieuw avontuur waarin ik de kans krijg om JEL Products te vertegenwoordigen in de industrie- en infrastructuursector. Het geeft me een geweldig gevoel om met onze klanten te werken en hen de best mogelijke oplossingen te bieden. Het samenbrengen van mijn netwerk en kennis met de innovatieve producten van ons bedrijf, creëert unieke mogelijkheden en oplossingen. Het geeft me energie als we weer een klant helpen verduurzamen.”

Owen bij Mammoet PTC Schiedam

Leon

Servicemonteur NEN1010

“Ik vind het mooi om te werken aan onze projecten. De diversiteit en locaties van de projecten spreken me het meest aan. Vanuit mijn ervaring weet ik dat precies werken voordelen biedt voor lange termijn. Daarom ga ik pas weg van locatie als alles goed is.”
SEO _ Service en Onderhoud Lichtinstallaties

Owen

Servicemonteur Offshore

“Wat ik fijn vind aan het bedrijf is dat we een relatief klein team zijn maar wel aan grote dingen bouwen. Ik vind het ontzettend tof om onderdeel te zijn van dit bedrijf en werk met plezier aan onze projecten. We werken veilig of we werken niet.”
JEL Products logo png

Wordt jij onze nieuwe collega?

Wij zijn opzoek naar de gedreven teamplayer die ons komt versterken de meest extreme werkomgeving wereldwijd duurzaam te verlichten. Ben jij onze schakel naar verdere internationale groei? Bel ons, of vul onderstaande formulier in!

Sponsorbord TV de Eemslag met padelbaan op achtergrond

Lokaal betrokken

Bij JEL Products hechten we veel waarde aan onze internationale aanwezigheid, maar we vinden het ook belangrijk om lokaal betrokken te zijn. Daarom sponsoren we in Nijkerk en omgeving zes sportverenigingen. Deze sponsoring is een manier om iets terug te geven aan de gemeenschap waarin we actief zijn. Door lokaal aanwezig te zijn, versterken we niet alleen onze banden met de gemeenschap, maar dragen we ook bij aan een gezonde en actieve leefstijl voor jong en oud. Onze lokale betrokkenheid weerspiegelt onze inzet voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid, zowel wereldwijd als dichtbij huis.