033 785 9809

JEL Products logo

Wij halen graag het maximale uit de overstap naar duurzaam

Als partner van onze klant staan wij klaar om voor hen het maximale te halen uit de overstap naar duurzaam. We zijn ontstaan met de  gedachte: “Welke waarde kunnen wij onze klant bieden die de overstap naar duurzaam meer oplevert dan alleen een besparing?”. Zo helpen wij dagelijks diverse bedrijven uit verschillende branches met het oplossen van hun vraagstukken tijdens het verduurzamingstraject.

Denk hierbij aan het voorkomen van ongevallen door het herinrichten van de lichtinstallatie waardoor verblinding wordt voorkomen of het ontwikkelen van een frame met armatuur waarmee naast energie ook op transport, opslag en montage wordt bespaard.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten eerlijk worden geadviseerd met een realistisch beeld voor de lange termijn. Daarnaast is het voor onze klanten belangrijk om te weten wat voor invloed verlichting heeft op de omgeving en waar er hierdoor risico’s ontstaan. Omdat eerlijk en gedegen advies niet vanzelfsprekend is zijn wij aangesloten bij de NSVV Gedragscode lichtberekeningen en maken wij vooraf altijd de situatie voor u inzichtelijk.

Opgericht door Jaap de Graaf die met 25 jaar ervaring als directeur van een krachtig familiebedrijf en zijn zoon Lucas garant staan voor deze gedachte. En dat blijkt. Sinds onze oprichting in 2019 hebben wij al een groot netwerk aan toonaangevende namen  mogen toevoegen aan onze klantenportefeuille, denk hierbij aan bedrijven als Boskalis, Liebherr, de TBI groep en Ballast Nedam.

Om deze gedachte blijvend te kunnen realiseren werken wij uitsluitend met partners en leveranciers die ook binnen deze centrale gedachte passen. DCBright, het merk waarvan wij verantwoordelijk importeur zijn, is een vooruitstrevend bedrijf dat wij trots als onze partner mogen noemen. Het bedrijf heeft de meest kwalitatief hoogstaande en geavanceerde producten voor de markten die wij bedienen en bieden onze klanten het maximale.

Samen werken wij met plezier aan een toekomst die voor iedereen duurzaam is.

~ Team JEL Products

Ons team

Jaap-de-Graaf-nieuw

Jaap

CEO | Algemeen Directeur

“Vanuit mijn vorige bedrijf heb ik een hoop ervaring meegenomen naar JEL Products. Ik vind het ontzettend leuk om samen met mijn zoon te werken aan ons nieuwe bedrijf. Ik wordt enorm blij van momenten waarop wij onze klanten mogen vertellen dat wij naast een energiebesparing ook nog een ander probleem voor hen hebben opgelost. Mijn steentje bijdragen aan de verduurzaming en het contact met onze klant daar doe ik het voor!”

Lucas-de-Graaf-nieuw

Lucas

CTO | Technisch Directeur

“Werken aan een nieuwe uitdaging en het bieden van een passende oplossing geeft mij een kick. Ik daag mezelf constant uit om het beter te doen, en de resultaten die daaruit voortkomen zijn fantastisch! Ik geniet iedere dag van het feit dat ik samen met mijn vader bouw aan ons eigen bedrijf waar we niet alleen een fijne werkomgeving hebben voor ons zelf maar ook meehelpen aan het verbeteren van de werkomgeving van onze klant!”

Geoffrey Groos

Geoffrey

Adviseur | Infra & Industrie

“Elke dag is voor mij een nieuw avontuur waarin ik de kans krijg om JEL Products te vertegenwoordigen in de industrie- en infrastructuursector. Het geeft me een geweldig gevoel om met onze klanten te werken en hen de best mogelijke oplossingen te bieden. Het samenbrengen van mijn netwerk en kennis met de innovatieve producten van ons bedrijf, creëert unieke mogelijkheden en oplossingen. Het geeft me energie als we weer een klant helpen verduurzamen.”

Edith-de-Graaf-nieuw

Edith

Officemanager | Subsidiecoach

“Werken met twee gedreven mannen aan het stuur is ontzettend leuk. Ik vind het fijn om taken van hen uit handen te nemen en ze te ondersteunen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Het geeft mij een goed gevoel als ik zie hoe onze klanten reageren en hun positieve ervaringen met ons delen. Ik hou van cijfertjes en dingen te onderzoeken. Het is daarom dat ik verantwoordelijk ben voor de administratie en begeleiding van de diverse subsidietrajecten.”

SEO _ Service en Onderhoud Lichtinstallaties

Leon

Monteur | Installatiewerkzaamheden

“Wat ik fijn vind aan het bedrijf is dat we een relatief klein team zijn maar wel aan grote dingen bouwen. Ik vind het ontzettend tof om onderdeel te zijn van dit bedrijf en werk met plezier aan onze projecten. We werken veilig of we werken niet.”

Arjan Monteur JEL Products op project DFDS

Owen

Monteur | Installatiewerkzaamheden

“Ik vind het mooi om te werken aan onze projecten. De diversiteit en locaties van de projecten spreken me het meest aan. Vanuit mijn ervaring weet ik dat precies werken voordelen biedt voor lange termijn. Daarom ga ik pas weg van locatie als alles goed is.”