Torenkraan verlichting

Frame 
De DCB 156-800W wordt geleverd in een frame dat gemakkelijk, snel en veilig kan worden gemonteerd aan een torenkraan en steiger. Dit frame is in samenwerking met Liebherr Nederland ontwikkeld.

Accesoires
Voor een efficiente aansluiting van uw verlichtings set kunt u bij JEL Products ook een verdeel unit, tijdschakelaar unit en neopreen kabel bestellen. Meer info…

Afmetingen 
Materiaal: 5mm gegalvaniseerd staal
Product afmetingen: 780 x 1200 x 150mm
Packaging afmetingen: 4 stuks / europallet
Bracket gewicht: 52kg
Bracket + lamp gewicht: 82,6kg

De DCB 156-800W van DCbright is een Nederlands ontwerp, ontwikkeld om de meest heldere LED-lamp ter wereld te produceren. Dit is bereikt in combinatie met het laagste energieverbruik waarmee de impact op het milieu wordt geminimaliseerd. De DCB 156-800W is ook leverbaar zonder frame (Orca serie)

Als u op zoek bent naar de beste en meest betrouwbare torenkraan of steiger verlichting, is de DCB156-800W uw beste keuze. Met een geïnstalleerd aantal van 215.600 lumen en een output van maximaal 111.300 lm. De DCB156-800W wordt daarnaast aangedreven door 3 onafhankelijke drivers voor extreme betrouwbaarheid.

Deze lamp word verkocht als vervanging voor de zware en energie verbruikende Hallogeen/HQI lampen. De LED lampen van DCBright zijn, in tegenstelling tot HQI of hallogeen lampen, ook gemakkelijk aan te sluiten met 230v. Dit in combinatie met het speciaal ontwikkelde frame zorgt voor snellere installatie in een torenkraan of steiger. Daarnaast bespaard u per jaar niet alleen op energie kosten maar ook op onderhouds- en storingskosten. Bij ons krijgt u 5 jaar garantie en een levensduur waarbij na 100.000uur nog steeds 80% van de lichtsterkte word behaald. Dit in tegenstelling tot HQI/Xenon/Gasontlading of Inductie verlichting die u gemiddeld 15 tot 25 keer kunt vervangen om de 100.000 uur te bereiken. Ook heeft u bij LED geen opstarttijd. Zo ligt uw project nooit meer stil door slechte verlichting. 

Dankzij de IP67 beschermingsgraad is dit een heavy-duty LED verlichting geschikt voor toepassingen op bouwkranen en zware bouwmachines. De impactrating van maarliefst IK10 zorgt ervoor dat u gerust kunt werken zonder u zorgen te maken over schade aan de lamp. Dankzij de uitstekende corrosiebestendigheid is deze LED oplossing ook geschikt voor de commerciële beroepsvaart, visserijschepen en off-shore toepassingen.

De LED verlichting van DCBright is van absolute wereldklasse en levert een weergaloze hoge efficiënte lichtopbrengst. De behuizing is getest in de meest veeleisende omgevingen ter wereld. Waaronder de mijnbouw van Australië.

De engineering van de behuizing heeft dankzij de koelribben op de achterzijde de hoogst mogelijke warmteafvoer, om daarmee de prestaties van de LED’s te maximaliseren. Huidige tests claimen dat de lichtopbrengst op de DCbright tot 2 keer helderder is dan elke andere lamp op de markt met vergelijkbare stroomverbruik.

Download Brochure

Accesoires

Stroom verdeel unit

De verdeel unit zit standaard gemonteerd op een frame die op elke torenkraan gemonteerd kan worden. Deze is tevens voorzien van een 32A aansluiting met trekontlasting.

Met deze verdeelunit kunnen 4x DCB156-800W lampen worden aangesloten.

Neopreen kabel

Lengte: 60m
Kabel 5x4mm2 
v.z.v. Cee 400V 32A 5P stekker

Contact

Jaap de Graaf

Algemeen Directeur

Lucas de Graaf

Technisch Directeur

Ampèrestraat 18
3861 NC Nijkerk
Tel. Jaap: +31 653770598
Mail. jaap@jelproducts.nl
Tel. Lucas: +31 610544770
Mail. lucas@jelproducts.nl

Over

JEL Products is importeur van DCBright producten in Nederland. Kijk voor meer informatie over DCBright op www.dcbright.com.

Copyright © 2019-2021 JEL Products