033 785 9809

JEL-Products-2022

Verlichting van terrein en terminal

Optimale energiebesparing zonder impact op milieu en omgeving

Daylight at Night at the DFDS Terminal in Vlaardingen. Once again, we’re contributing to our sustainability goals with a 53% reduction in energy consumption and a significant improvement in visibility. Thanks to JEL Products for the fantastic collaboration.

Assets & Fleetmanager – DFDS Vlaardingen

DFDS Logo
Dark Licht - led vlakstraler met de hoogste energiebesparing (dcbright)

Ontmoet de all-inoplossing voor uw terrein

Bij JEL Products verbinden we technologie met duurzaamheid, en leveren we verlichtingsoplossingen die naadloos integreren met de veeleisende omstandigheden van terminals en terreinen. Als exclusieve leveranciers van DCbright, zijn wij toegewijd aan het leveren van niet alleen wereldklasse verlichting, maar ook innovatieve oplossingen zoals de ‘Dark Licht’ technologie. Dit stelt ons in staat grote gebieden uniform en zonder lichthinder te verlichten, dankzij gepatenteerde reflectortechnieken en het gebruik van premium materialen.

Met de precisie-engineering van de lichtstraal binnen het armatuur wordt een maximale lichtbron-efficiëntie bereikt, wat een netto-efficiëntie van 160 lumen per watt oplevert – een ongeëvenaarde efficiëntie in de markt.

Voordelen van onze verlichtingsoplossingen:

  • Lange Technische Levensduur: Tot 196.000 uur [L80B10 TM-21].
  • Hoge Lichtefficiëntie: 160 lm/w [geverifieerd door TÜV test].
  • Milieubewust: Voorkomt lichthinder voor omgeving en natuur [Darksky compliant gecertificeerd].
  • Robuuste Coating: 12-laags Titanium poedercoating uit de DCbright Heavy Duty reeks.
  • CO2-reductie: Maximale verlaging van de CO2-voetafdruk door de hoogst mogelijke energiebesparing.
  • LED-prestatie Optimalisatie: Door geavanceerde koel- en warmtegeleidingsengineering.
Verlichting voor haventerminal opgeleverd _ JEL products

Uw Partner in Installatie en Onderhoud

Bij JEL Products staan we dag en nacht voor u klaar om te bouwen aan uw lichtinstallaties met ons team van gespecialiseerde professionals. Onze benadering biedt volledige ontzorging zonder concessies aan uw wensen en behoeften. We houden u altijd op de hoogte van de status van uw installatie en onze opdrachtgevers weten dat ze op ons kunnen rekenen, ongeacht de situatie.

Ons hechte team van specialisten, inclusief gecertificeerde en getrainde monteurs, werkt zij aan zij met ons designteam om de armaturen tijdens de installatie correct te positioneren volgens het lichtontwerp.

Installatie op hoogte bij een haventerminal JEL Products LED verlichting

Navigeren door Regelgeving en Richtlijnen

Het is essentieel dat de infrastructuur en openbare terreinen conform de geldende verlichtingsregelgeving en -gebruik worden verlicht. Instanties zoals NEN en NSVV geven richtlijnen voor werkveiligheid op het terrein, terwijl ook rekening moet worden gehouden met omwonenden, de natuur en andere stakeholders om overmatige hinder door een lichtinstallatie te voorkomen.

Bij JEL Products bieden we professionele begeleiding en volledige ontzorging bij het opstellen van een ontwerp dat voldoet aan alle wettelijke eisen en ook aan uw duurzaamheidswensen en die van uw stakeholders.

NEN normen
nsvv-logo-rgb
VCA LOGO2

Echte besparing begint bij goed advies.

Vooruitstrevende en gerenommeerde bedrijven werken graag met ons, omdat wij hen voorzien in de totaaloplossing voor de verlichting van terrein en terminals.
Niet alleen: wat is er nodig om de gestelde doelstellingen en via regelgeving bepaalde eisen te behalen? Maar vooral ook hoe blijven we daar voor de lange termijn?
Wij helpen bedrijven met gedrevenheid, passie, expertise en het meest vooruitstrevende en efficiente lichtmerk ter wereld: DCBright.

Het mag duidelijk zijn: wie echt het uiterste uit zijn extreme werkomgeving wilt halen, kiest voor de extra zorg en hoge kwaliteit van JEL Products.

strukton2
Ballast_nedam_logo
novadock
DFDS Logo
Vragen bij toepassing?

Laat u tot in detail adviseren van lichtontwerp tot volledige turnkey-realisaties.
Indien u twijfelt welk product het meest geschikt is bieden wij de mogelijkheid onze producten te testen.
Laat via onderstaande knop uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bespreek je project direct met een van onze adviseurs
Jaap-de-Graaf-nieuw

Jaap de Graaf

Algemeen Directeur

Lucas-de-Graaf-nieuw

Lucas de Graaf

Technisch Directeur