Haal het maximale uit de overstap naar duurzaam,
onze producten en service maken het verschil

Technologische voorsprong

De combinatie van onze vakkennis en de kwaliteit van onze producten bieden ons een aanzienlijke voorsprong op andere gerenommeerde alternatieven. Wij leveren een besparing die ten alle tijden 20 tot 35% hoger licht met een garantie waar geen ander tegenop kan. Benieuwd naar hoe dat er voor u eruit ziet? 
Lees meer…

Installatie & Servicepartner

JEL Products voert de inspecties, installatie en onderhoud aan geleverde lichtinstallaties zelf uit. Wij beschikken over de kennis en ervaring die ons in staat stelt om samen met ons hechte team van specialisten de wensen / behoeften van onze opdrachtgevers te verwezenlijken. Voor u gaan wij tot het uiterste en verder.
Lees meer…

Eerlijk, doordacht advies

Wij nemen onze projecten uiterst serieus. Zo adviseren wij altijd transparant met onze opdrachtgevers en maken wij gebruik van de nieuwste simulatietechnologieën om een oplossing in kaart te brengen. Daarbij adviseren wij altijd conform de geldende regelgeving zoals de NSVV Richtlijn Lichthinder en de EN-12464-2. 
Lees meer…

Echte besparing begint bij goed advies.

Gerenommeerde en vooruitstrevende bedrijven werken graag met ons omdat wij de wens van onze klanten centraal zetten.
Wat is er nodig om de duurzaamheidsdoelstellingen te behalen? En hoe komen, maar vooral, hoe blijven we daar voor de lange termijn?
Wij helpen bedrijven met gedrevenheid, passie, expertise en het meest vooruitstrevende lichtmerk ter wereld: DCBright.

Het mag duidelijk zijn: wie echt het uiterste uit de overstap naar duurzaam wilt halen, kiest voor de kwaliteit van JEL Products.

Onze technologische voorsprong biedt kansen

Wij staan voor de hoogste kwaliteit en het maximale halen uit de overstap naar duurzaam. Daarom bieden wij uitsluitend producten van DCbright, een fabrikant van absolute wereldklasse. De armaturen van dit fabricaat zijn innovatief en uniek. De nieuwste ontwikkeling genaamd Dark Licht biedt de mogelijkheid om grote gebieden op een gelijkmatige- en lichthindervrijewijze te verlichten. Dit wordt mogelijk gemaakt door gepatenteerde reflectortechniek en het gebruik van enkel de meest hoogwaardige materialen. Het is door gebruik van deze nieuwe innovatie vanaf nu mogelijk om zonder strooilicht naar de omgeving of een verblindende inkijk in het armatuur terreinen uit te lichten. De lichtstraal wordt binnen het armatuur zo nauwkeurig gestuurd dat het maximaal rendement van de lichtbron oplevert. Dit resulteert in een netto efficiëntie van 160 lumen per watt. Een efficiëntie die in de markt, door geen enkel ander merk wordt geëvenaard. Ook effectief levert het armatuur meer licht op het oppervlak door de spiegelwerking van het optiek in tegenstelling tot producten met lenstechniek. In de praktijk resulteert dit in een energiebesparing die een veelvoud hoger ligt dan andere kwaliteit led alternatieven.

Naast 7 tot 10 jaar fabrieksgarantie op DCbright producten levert de bouwkwaliteit en engineering een enorme duurzaamheidsvoorsprong, in de vorm van:

– Hoogst haalbare technisch levensduur van 196.000uur [L80B10 conform TM-21].
– Hoogst haalbare netto lichtefficiënte van 160 lm/w [conform TÜV test]
– Voorkomt lichthinder voor de omgeving en natuur [Darksky compliant gecertificeerd]
– Industriële coating uit de DCbright Heavy Duty range [12 laags Titanium poedercoating]
– Maximaal verlagen van de CO2 footprint, door de hoogst haalbare energiebesparing
– Maximalisatie van individuele LED prestatie door koel- en warmtegeleidingsengineering.

Vragen bij toepassing?

Laat u tot in detail adviseren van lichtontwerp tot volledige turnkey-realisaties.
Indien u twijfelt welk product het meest geschikt is bieden wij de mogelijkheid onze producten te testen.
Laat via onderstaande knop uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw partner voor installatie & onderhoud

Met een hecht team vol gespecialiseerde professionals, bouwen wij dag en nacht aan de lichtinstallaties van onze opdrachtgevers. Wij vinden naast veilig en efficiënt werken de kwaliteit en persoonlijkheid van onze diensten erg belangrijk. Dit stelt ons in staat om volledige ontzorging te kunnen bieden zonder dat dit ten kosten gaat van de klantwens. U bent bij ons ten alle tijden op de hoogte van de huidige staat van uw installatie, ook als het net even niet uitkomt. Onze opdrachtgevers weten dat zij op ons kunt bouwen wat de situatie ook mag zijn, en met dat vertrouwen werken wij graag.

JEL Products voert de assemblage, installatie en onderhoud aan lichtinstallaties zelf uit. Daarbij beschikken wij over een hecht team van diverse specialisten die tot het uiterste gaan om de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers te verwezenlijken. Onze monteurs zijn gecertificeerd en getraind om alle voorkomende werkzaamheden op hoogte uit te voeren. Zij werken nauw samen met ons designteam om ervoor te zorgen dat tijdens de plaatsing de armaturen direct juist gericht zijn aan de hand van het lichtontwerp.

Installatie - Efficiënt en Veilig

Onderhoudswerkzaamheden

Ongeacht de hoogte, complexiteit of tijden.

Eerlijk en doordacht advies

Infrastructuur en openbaar terrein dient in overeenstemming met geldende regelgeving te worden verlicht en gebruikt. In verband met de werkveiligheid op het terrein geven instanties als de NEN en de NSVV hier richtlijnen voor af. Daarbij is het van belang dat omwonende, natuur en andere belanghebbende door een lichtinstallatie niet overmatig worden gehinderd. Hier zijn ook richtlijnen voor geschreven waarin wordt gesteld wat de maximale grenswaarden zijn en wat men als maatschappelijk aanvaardbaar kan beschouwen. Daarbij kunnen er vanuit gemeenten of andere belanghebbende aanvullende eisen worden gevraagd. Het is belangrijk dat aan alle eisen wordt voldaan om de veiligheid, comfort en kwaliteit van de installatie te borgen. 

Dat begrijpen wij goed. Net als dat wij begrijpen dat alle richtlijnen en eisen zeker als onbekende met deze vaak zeer technische materie het onduidelijk kan zijn waar u op dient te sturen. Daarom bieden wij professionele begeleiding en volledige ontzorging in het opstellen van een ontwerp waarin naast aan de wettelijk verplichte eisen ook aan uw duurzaamheidswensen en die van uw stakeholders wordt voldaan.  

of stel je vragen direct aan onze experts

Jaap de Graaf

Algemeen Directeur

Lucas de Graaf

Technisch Directeur