033 785 9809

JEL-Products-2022

Advies aanvragen

Benieuwd hoe het maximale behalen uit de overstap naar duurzaam er voor u eruit ziet? Meld u dan vrijblijvend aan voor een uitgewerkte business case door het formulier hiernaast in te vullen.

Wat houd een Business Case in?
Ons team van specialisten neemt eerst contact met u op om de huidige situatie in kaart te brengen. Dit kan bestaan uit een inspectie met drone op locatie, telefonisch overleg en/of diverse metingen met onze apparatuur. Zodra wij dit samen met uw wensen in kaart hebben gebracht maken wij met behulp van onze rekenmodellen en computersimulaties een uitgewerkte Businesscase die u precies verteld welke besparing er mogelijk is en wat er mogelijk voor u nog meer verbeterd. Daarnaast maken onze modellen inzichtelijk wat voor return on investment daar tegenover staat en hoe we deze voor u zo hoog mogelijk houden.

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw project?
Ook dan staat ons team van specialisten voor u klaar. Wij beschikken over gecertificeerde experts die u aan de hand van de geldende regelgeving bijstaan in het maken van de juiste ontwerpkeuzes. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen in het turn-key ontwerpen en opleveren van een lichtoplossing die bij u past. Contact bij ons is altijd persoonlijk, ook buiten sluitingstijd zijn wij voor uw vragen bereikbaar.

Mogen wij u ook helpen om het maximale uit de overstap naar duurzaam te behalen?

Onze Referenties