Projecten

Blijft op de hoogte van speciale projecten en ontwikkelingen rondom JEL Products.

Wereldprimeur Ballast Nedam: Lichthindervrije Led Armaturen

23-02-2021

Ballast Nedam heeft vorige week als eerste ter wereld de DCBright Darklicht armaturen mogen ontvangen. Deze armaturen brengen naast een extreme netto efficientie van maar liefst 167 lumen per watt ook meer licht op de werkvloer dankzij het unieke en gepatenteerde asymetrische reflectorsysteem. De oplossing voor het verlichten van grote gebieden door bijvoorbeeld lichtmasten, lichttorens of in de lage kranen.

Hoe kan ik lichthinder voor de omgeving beperken?

22-02-2021

Onlangs ontving Ballast Nedam als eerste ter wereld de nieuwe lichthindervrije armaturen van DCBright. Het beperken van lichthinder versterkt de concurrentiepositie tijdens een aanbesteding en brengt indien goed uitgevoerd ook vele voordelen met zich mee. Tips over hoe je zoveel mogelijk lichthinder beperkt geven wij u graag.

Eerste Liebherr LTM1650-8.1 uitgerust met Piranha lampen van JEL Products

08-01-2021

Mammoet Nederland ontving onlangs een wereldprimeur. Als eerste ter wereld ontving het bedrijf de vernieuwde LTM1650-8.1 telescoopkraan van Liebherr. Deze gigantische 8-asser heeft een maximale hefcapaciteit van 700ton. De nieuwe kraan brengt veel technologische ontwikkelingen met zich mee. Voor de werkverlichting van deze gigantische kraan mocht JEL Products zorg dragen.

Ook de Offroad branche zien de voordelen van heavy duty LED van JEL Products

20-11-2020

Modder, zand, water en bladeren kunnen je zicht tijdens het rijden drastisch doen verminderen. Gelukkig hebben ze daar ruitenwissers voor gemaakt. De waaghals die zich de pret van rijden in het donker niet ontneemt kiest voor onze Piranha’s. Van 55W tot 70W, compact, robuust en een uiterst krachtige lichtbron getest en bewezen in de mijnen van Australië. 

Waarom een hoge lichtgelijkheid
belangrijk is voor goed camerabeeld

16-11-2020

Een vergelijking tussen verschillende verlichtingsbronnen is snel gemaakt.
De een zal kiezen voor kwaliteit terwijl de zal kijken naar het geld, maar één belangrijk punt wordt vaak over het hoofd gezien: lichtgelijkheid. Voor onder andere camera systemen is een gelijk verlichtte werkomgeving enorm belangrijk. Hoe dat zit lees je hier: 

Amsterdam Bulk Handling werkt efficiënt en veilig door LED van JEL Products

11-11-2020

Amsterdam Bulk Handing werkt met dag en nacht, regen en wind om schepen te laden en te lossen. Tijdens deze werkzaamheden komen veel trillingen vrij. Voor veel vormen van verlichting is dit verre van de ideaal, gelukkig zijn de DCBright producten ontworpen voor deze omgeving. Samen met een goed uitgedacht verlichtingsplan werkt Amsterdam Bulk Handling nu extra veilig en efficiënt in het donker. 

Novadock LHM500 laadt 's werelds grootste rupskraan veilig aan boord met LED verlichting van JEL Products

28-10-2020

Kraanbedrijf van Adrighem heeft deze LHM500 gerenoveerd en tot in fabrieksnieuwe conditie gebracht. Voor de verlichting heeft het bedrijf gekozen voor 6x 800W modellen van JEL Products om het gebied rondom de kraan en de gehele lengte van de giek te verlichten. Vannacht is de kraan voor het eerst in gebruik genomen. Nu is er veel beter licht en hoeven er niet langer meerdere lichttorens rond de kraan worden gezet. 

De gehele bouwplaats uitgelicht dankzij torenkraanverlichting JEL Products

18-10-2020

Bouwbedrijf Hurks heeft op dit project in Diemen goed zicht op de bouwplaats dankzij onze kraanverlichting. Voor dit project zijn alle vier de Liebherr torenkranen geleverd door van der Spek uitgerust met onze LED kraanverlichting. “Dit is echt het neusje van de zalm qua verlichting, het beste wat ik in 35jaar heb gezien” aldus een van de kraanmachinist op dit project. 

Bouwbedrijf de Nijs maakt de overstap naar LED kraanverlichting van JEL Products

12-10-2020

Bouwbedrijf de Nijs heeft op meerdere projecten de LED kraanverlichting van JEL Products getest. Zij schrijven nu officieel voorbij de testfase te zijn en zullen nu voor alle projecten onze LED verlichting gaan gebruiken. Een stap die het bedrijf neemt om nog duurzamer en veiliger te werken. 

07-10-2020

LEDMagazine heeft een interview afgenomen met Directeur Niels Woelder van DCBright over de ontwikkelingen binnen het bedrijf. De keramische lamp komt ter spraken en een nieuwe innovatieve lamp voor terreinverlichting. “We gaan de markt voor openbare verlichting opschudden” aldus CEO DCBright Niels Woelders. Lees meer

23-02-2020

Het Off-shore werkschip HLV Gulliver is recentelijk uitgerust met heavy duty LED verlichting van DCBright en verlichten nu het complete voordek onder het helikopterplatform. Voor het verlichten van het helikopterplatform in overeenstemming met de geldende normen en eisen zijn twee armaturen uit de barracuda serie gekozen. Lees meer

9-1-2020

Als een fietser met de juiste verlichting fietst, zal hij goed opgemerkt worden door de overige weggebruikers. De kans op ongelukken is hierdoor een stuk minder en het deelnemen aan het verkeer dus veel veiliger. Datzelfde geldt ook voor uw bouwproject. Hoe u uw bouwplaats juist kunt verlichten leest u in dit artikel. Lees meer

01-04-2018

Als een fietser met de juiste verlichting fietst, zal hij goed opgemerkt worden door de overige weggebruikers. De kans op ongelukken is hierdoor een stuk minder en het deelnemen aan het verkeer dus veel veiliger. Datzelfde geldt ook voor uw bouwproject. Hoe u uw bouwplaats juist kunt verlichten leest u in dit artikel. Lees meer

Bedrijven waarvoor wij dagelijks het verschil maken:

Wat vind u van onze artikelen?

Heeft u een vraag of opmerking over een artikel? Laat het ons weten!

Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze site en de inhoud en horen graag wat uw ervaringen zijn. Uw reactie in dit formulier is anoniem. U bent vrij om toch uw contactgegevens achter te laten.

Ampèrestraat 18
3861 NC Nijkerk
Tel. Jaap: +31 653770598
Mail. jaap@jelproducts.nl
Tel. Lucas: +31 610544770
Mail. lucas@jelproducts.nl

Over

JEL Products is importeur van DCBright producten in Nederland. Kijk voor meer informatie over DCBright op www.dcbright.com.

Copyright © 2019-2021 JEL Products