DCBright wit

Wereldklasse led producent

DCbright

DCbright is een high-end fabrikant van ’s werelds helderste en meest efficiënte LED-verlichtingsproducten voor industriële, architectonische, bouw-, mijnbouw- en automobieltoepassingen. De industriële lampen, terreinverlichting en mobiele lichtmasten die door DCbright worden geproduceerd en gedistribueerd verlichten mijnen, bouwvelden, havens, kranen en voertuigen over de hele wereld. DCbright heeft momenteel distributienetwerken opgezet in Europa, Australië en Azië, terwijl de ontwerpkantoren zich in Europa en Australië bevinden, bevind de productiebasis zich in China om ’s werelds best presterende LED-lichtoplossingen aan te kunnen bieden tegen de meest concurrerende prijs.

De producten van DCbright zijn ontworpen door een senior elektronicateam en een industrieel ontwerpteam uit Europa en Australië, die meer dan 20 jaar ervaring hebben op de overeenkomstige gebieden. De R & D-teams van DCbright werken continu aan het verbeteren van de efficiëntie en prestaties van de producten om de hoogste helderheid te bereiken met het laagste energieverbruik. De behuizing en structuur van de producten van DCbright zijn ook speciaal ontworpen om te voldoen aan de betrouwbaarheidseisen voor toepassingen in de meest veeleisende omgevingen ter wereld.

De productie van DCbright wordt uitgevoerd onder uiterst strikt beheer door het Europese managementteam. Elk onderdeel is strategisch met de hand geselecteerd en getest om de prestaties en betrouwbaarheid te maximaliseren. De meest geavanceerde apparatuur en methoden worden gebruikt voor het solderen en assembleren van de producten om een stabiele en betrouwbare kwaliteit te garanderen. Elk product heeft de inbrandtest en thermische test doorstaan en elk detail wordt strikt gecontroleerd door QC voordat het wordt verzonden om te garanderen dat het de beste producten aan klanten kan leveren.

DCbright geeft om de wereld en de natuur. Om verspilling te minimaliseren en kosten voor de klant te besparen, biedt DCbright volledige ondersteuning voor alle producten. Als een onderdeel tijdens het gebruik beschadigd raakt, is er geen dure volledige vervanging van het product nodig. In plaats daarvan kan het beschadigde onderdeel één op één worden vervangen door het nieuwe originele onderdeel. Alle reserveonderdelen kunnen direct en eenvoudig worden gekocht via onze wereldwijde netwerk aan distributeurs, zodat de gebruikswaarde van elk product kan worden gemaximaliseerd.

JEL Products werkt nauw samen met DCBright. Beide partijen spreken dezelfde taal: inzetten op kwaliteit en verlichtingsoplossingen ontwikkelen die veel waarde bieden. Het is dan ook niet voor niets dat JEL Products in samenwerking met DCBright de kranenmarkt, naast vele anderen, aan het veroveren is.

Referentieprojecten

Havens en havenkranen in Nederland
Lighttowers in mijnbouw van Australië
Koperop en overslag in Chili