033 785 9809

JEL-Products-2022
DCBright wit

Wereldklasse LED producent

DCbright

DCbright staat bekend als een high-end fabrikant van enkele van de helderste en meest efficiënte LED-verlichtingsproducten ter wereld. Deze oplossingen in licht worden toegepast in diverse sectoren, variërend van industrie en bouw tot mijnbouw en transport. Bij DCbright begrijpen we dat verlichting essentieel is voor de productiviteit en veiligheid van uw projecten, en daarom leveren we enkel producten van topkwaliteit.

Ons brede assortiment aan industriële lampen, terreinverlichting en mobiele lichtmasten wordt wereldwijd gebruikt om mijnen, bouwlocaties, havens en voertuigen adequaat te verlichten. Met gevestigde distributienetwerken in Europa, Zuid-Amerika, Australië en Azië, en productiebasis in China, garanderen wij hoogwaardige LED-lichtoplossingen tegen concurrerende prijzen. Onze ontwerpkantoren in Europa en Nederland staan garant voor innovatieve en duurzame producten.

Het team achter DCbright heeft meer dan twee decennia ervaring in elektronica en industrieel ontwerp, en werkt continu aan het optimaliseren van efficiëntie en prestaties. Dit zorgt ervoor dat onze producten niet alleen de helderste in de markt zijn, maar ook de meest energie-efficiënte. Bovendien zijn onze producten speciaal ontworpen om betrouwbaar te presteren in de meest veeleisende omstandigheden wereldwijd.

Bij DCbright streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van onze bedrijfsvoering. Ons Europese managementteam zorgt voor strikte kwaliteitscontroles en gebruikt geavanceerde apparatuur en methoden bij de productie. Elk product ondergaat grondige tests om te verzekeren dat het voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voordat het naar de klant wordt verzonden.

Duurzaamheid is voor ons een prioriteit. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning en de mogelijkheid tot het vervangen van individuele onderdelen, mocht dit nodig zijn. Dit minimaliseert niet alleen afval, maar verlaagt ook de totale kosten voor onze klanten.

Bij JEL Products zijn we trots op onze nauwe samenwerking met DCbright. Samen zetten we ons in voor de hoogste kwaliteit en ontwikkelen we samen verlichtingsoplossingen die echte waarde bieden. Door onze krachten te bundelen, veroveren we samen de markt voor kraanverlichting en vele andere sectoren.

Als u op zoek bent naar LED-verlichtingsoplossingen van DCbright, bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek zelf de kwaliteit en innovatie van DCbright en ervaar hoe wij samen het verschil maken in de wereld van industriële verlichting.

DCbright Site

Referentieprojecten

Mammoet PTC210
Heavylift Ringkraan in Rotterdam
Netherlands, Europe
Chili koper opslag verlichting
Koperoverslag voor de mijnbouw
Chili, Zuid-Amerika
foto van eurol truck in de woestijn racend met verlichting erop
Eurol DAKAR team
Marocco, Midden-Oosten
Jeddah Superdome - Nice Sideshot three crawlercranes with LED Floodlights
Bouw van de Jeddah Superdome
Saudi-Arabië, Midden-Oosten

Benieuwd naar onze lichtoplossingen?

Jaap-de-Graaf-nieuw

Jaap de Graaf

Algemeen Directeur

Lucas-de-Graaf-nieuw

Lucas de Graaf

Technisch Directeur