Installatie en onderhoud

Zorgen voor een duurzame lichtinstallatie

Wij bouwen en onderhouden met een persoonlijke touch

Met een hecht team vol gespecialiseerde professionals, bouwen wij dag en nacht aan de lichtinstallaties van onze opdrachtgevers. Wij vinden naast veilig en efficiënt werken de kwaliteit en persoonlijkheid van onze diensten erg belangrijk. Dit stelt ons in staat om volledige ontzorging te kunnen bieden zonder dat dit ten kosten gaat van de klantwens. U bent bij ons ten alle tijden op de hoogte van de huidige staat van uw installatie, ook als het net even niet uitkomt. Onze opdrachtgevers weten dat zij op ons kunt bouwen wat de situatie ook mag zijn, en met dat vertrouwen werken wij graag. 

JEL Products voert de assemblage, installatie en onderhoud aan lichtinstallaties zelf uit. Daarbij beschikken wij over een hecht team van diverse specialisten die tot het uiterste gaan om de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers te verwezenlijken. Onze monteurs zijn gecertificeerd en getraind om alle voorkomende werkzaamheden op hoogte uit te voeren. Zij werken nauw samen met ons designteam om ervoor te zorgen dat tijdens de plaatsing de armaturen direct juist gericht zijn aan de hand van het lichtontwerp.

Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers eerlijk worden geadviseerd met een realistisch beeld voor de lange termijn. Daarbij is het belangrijk om als opdrachtgever te weten wat voor invloed de omgeving kan hebben op de verlichting maar vooral ook welke invloed de verlichting kan hebben op de omgeving. Eerlijk en gedegen advies hierover is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom zijn wij aangesloten bij de NSVV Gedragscode lichtberekeningen en maken wij vooraf altijd de situatie inzichtelijk.

Om onze gedachte blijvend te kunnen realiseren werken wij uitsluitend met partners en leveranciers die ook binnen deze centrale gedachte passen. DCBright, het merk waarvan wij verantwoordelijk importeur zijn, is een vooruitstrevend bedrijf dat wij trots als onze partner mogen noemen. Het bedrijf heeft de meest kwalitatief hoogstaande en geavanceerde producten voor de markten die wij bedienen en bieden onze klanten het maximale.

Benieuwd naar de installatie van led verlichting?