033 785 9809

JEL-Products-2022

Installatie en onderhoud

Duurzame en betrouwbare installaties creëren en onderhouden

Onze Expertise in Installatie en Onderhoud

Bij JEL Products leveren we turn-key installatie- en onderhoudsdiensten voor grote terreinen, terminals en lichtinstallaties in grote machines zoals kranen of aan boord van schepen. Onze diensten garanderen betrouwbare en duurzame verlichting voor de lange termijn. Onze diensten reiken van het uitvoeren van ontwerp tot het controleren van grootschalige verlichtingsprojecten voor industriële terreinen en terminals. Wij zorgen voor een efficiënte en betrouwbare installatie die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

Onze gecertificeerde installateurs en onderhoudstechnici staan altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsinstallaties werken op hun hoogste niveau. Met regelmatig onderhoud helpen wij om energiekosten te reduceren en de levensduur van uw apparatuur te verlengen. Daarbij passen wij de nieuwste technieken en innovaties toe om u de meest geavanceerde oplossingen te kunnen bieden. Onze toegewijde en deskundige teams staan voor u klaar, ongeacht de complexiteit van uw project.

Installatie & Controle

Wij werken met precisie en duurzaamheid

Installatie & Controle

Wij verzorgen complete installatie- en controleoplossingen voor industriële verlichtingssystemen. Van planning en installatie tot periodieke controles, JEL Products biedt een turn-key service die betrouwbaarheid en veiligheid garandeert.

Onderhouden

Behoud de betrouwbaarheid van uw installatie

Onderhouden

Met onze uitgebreide onderhoudsdiensten zorgen wij ervoor dat uw verlichting altijd in optimale conditie blijft. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw systemen en voorkomt onverwachte storingen.

Reparatie / Spoed

Voor wanneer u in nood zit

Reparatie / Spoed

JEL Products biedt snelle en betrouwbare spoedreparaties om uw verlichtingssystemen weer snel operationeel te krijgen. Onze specialisten staan 24/7 klaar om problemen efficiënt op te lossen, zodat uw werkzaamheden ongehinderd doorgaan.

Dit alles doen wij VCA** & ISO9001

VCA**
JEL Products is VCA** gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden in de industrie. Onze werkwijzen zijn erop gericht om risico's te minimaliseren en een veilige werkomgeving te garanderen.

ISO9001
Onze ISO 9001-certificering onderstreept ons commitment aan kwaliteit en klanttevredenheid. Het certificaat bevestigt dat JEL Products consistent hoogwaardige verlichtingsoplossingen levert en streeft naar voortdurende verbetering.
Sustainable | Lighting | Solutions

Voordelen van JEL Products

Ons hechte team van gespecialiseerde professionals werkt onvermoeibaar, dag en nacht, om lichtinstallaties van de hoogste kwaliteit te bouwen voor onze gewaardeerde opdrachtgevers. Uw veiligheid en efficiëntie zijn onze prioriteiten, maar we hechten evenzeer belang aan de persoonlijkheid en kwaliteit van onze diensten. We zijn toegewijd aan het bieden van volledige ontzorging, terwijl we uw wensen en behoeften nauwgezet respecteren. Met ons bent u altijd op de hoogte van de huidige staat van uw installatie, zelfs wanneer de timing minder ideaal is. We zijn uw betrouwbare partner in alle situaties, en met dat vertrouwen gaan we elke dag weer enthousiast aan het werk.

01

Transparant advies met bewezen deskundigheid

Wij verzekeren onze klanten van eerlijk en transparant advies, voorzien van een realistische lange-termijnvisie. Het is van cruciaal belang om te begrijpen hoe de omgeving de verlichting kan beïnvloeden en vice versa. Dit is waarom we als bedrijf zijn aangesloten bij de NSVV Gedragscode Lichtberekeningen en wij altijd zorgen voor een duidelijk inzicht in de situatie vóór de start van een project.

02

Toegewijd & Consequent

We brengen zorgvuldigheid en expertise samen om ervoor te zorgen dat onze monteurs, allemaal gecertificeerd en opgeleid voor werkzaamheden op hoogte, naadloos samenwerken met ons designteam. Dit garandeert dat de armaturen tijdens installatie direct op de juiste wijze worden gepositioneerd, conform het gemaakte lichtontwerp, en blijvend voldoen aan uw verwachtingen.

03

Betrouwbare partners, overtreffende resultaten

Om onze filosofie consistent toe te passen, werken we exclusief samen met partners en leveranciers die deze waarden delen. DCBright, waarvan wij de trotse importeur zijn, is zo’n vooruitstrevende partner. Ze bieden de meest geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige producten voor de markten die wij bedienen, en helpen ons om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden.

een goed onderhouden installatie bied

Betrouwbaarheid & Veiligheid

“Bij JEL Products streven we ernaar niet alleen de unieke verlichtingsbehoeften van uw operationele omgeving te begrijpen, maar deze ook bekwaam uit te voeren. Wij zorgen dat elke lichtinstallatie met precisie wordt ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden om consistentie in optimale prestaties en duurzaamheid te garanderen. Zo waarborgen wij dat uw haventerminal, terrein, en industriële activa te allen tijde opereren met maximale efficiëntie en veiligheid.”
Lucas de Graaf
Technisch Directeur | CTO
Foto van technisch directeur, vriendelijke jonge man