033 785 9809

JEL Products logo

Advies en subsidieondersteuning

Kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit wordt beloond

Wij ondersteunen bedrijven en verenigingen in het subsidietraject

Dankzij de hoge kwaliteit van onze producten en de positieve impact op het milieu komen zij in aanmerking voor diverse subsidies. Afhankelijk van uw branche en het investeringsbedrag staat er een behoorlijk subsidiebedrag voor u gereserveerd. Een bedrag dat tot wel 30% netto van uw investering af kan halen. Wij informeren al onze klanten daarom geheel vrijblijvend over de subsidies die voor de situatie het meest van toepassing zijn en hoe zij deze kunnen aanvragen. Hierdoor bieden wij onze klanten de mogelijkheid het maximale te halen uit de beschikbare subsidies.

Het traject voor een subsidieaanvraag kan complex zijn en veel tijd in beslag nemen. Daarom bieden wij al onze klanten ondersteuning gedurende het gehele aanvraagtraject indien nodig. Daarnaast beschikt onze subsidiebegeleider over E-herkenning waarmee zij uw subsidieaanvraag compleet uit uw handen kan nemen. 

Kwalieitsnorm

Niet iedere subsidie is zomaar beschikbaar, hiervoor moet het geïnvesteerde product vaak voldoen aan strenge eisen betreft de bouwkwaliteit en levensduur van de componenten. Onze producten van DCBright en Darklicht hebben een dusdanig hoge bouwkwaliteit dat deze ten alle tijden aan deze hoge standaarden voldoen. De benodigde informatie waarin deze bouwkwaliteit wordt gevalideerd is voor onze klanten beschikbaar. Meer over onze bouwkwaliteit leest op deze pagina

Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

EIA Subsidie

De energie investeringsaftrek, ook wel bekend als de EIA subsidie kon u aanvragen als bedrijf wanneer u investeerde in de overstap naar duurzame verlichting. Aan deze subsidie werden strengen eisen gesteld. Sinds 2023 is deze subsidie niet meer te verkrijgen.

Logo Dienst Uitvoering Subsidies

BOSA Subsidie

De subsidieregeling stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties beter bekend als de BOSA subsidie kunt u aanvragen wanneer u als vereniging of club investeert in duurzame alternatieven. Graag vertellen wij u wat u moet weten op deze pagina.

header producten - 092021

IP/IK Rating

In onze specificaties gebruiken wij vaktermen die niet voor iedereen herkenbaar zijn. Wat betekenen IP en IK Ratings nou eigenlijk? Waarom zijn deze ratings zo belangrijk en welke rating is voor uw toepassing van belang? Daar vertellen wij u graag meer over.