033 785 9809

JEL-Products-2022

Advies en subsidieondersteuning

Kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit wordt beloond

Wij ondersteunen bedrijven en verenigingen in het subsidietraject

Dankzij de duurzaamheid, hoge kwaliteit en de positieve impact die onze producten maken op het milieu komt u als klant in aanmerking voor diverse subsidies. Afhankelijk van uw branche en het investeringsbedrag staat er een behoorlijk subsidiebedrag voor u gereserveerd. Een bedrag dat tot wel 40% van de initiële investering af kan halen. Wij informeren onze klanten geheel vrijblijvend over de beschikbare subsidies die op de situatie van toepassing zijn en hoe zij deze kunnen bemachtigen. Als klant van JEL Products haalt u daarmee ook financieel het maximale uit uw investering in duurzame verlichting.

Het traject voor een subsidieaanvraag kan complex zijn en veel tijd in beslag nemen. Daarom verzorgen wij desgewenst de ondersteuning tijdens het gehele traject rondom aanvraag en ontvang van de subsidie. Omdat wij beschikken over E-herkenning kunnen wij uw subsidieaanvraag ook compleet uit handen nemen. 

 

Kwaliteitsnorm

Niet iedere subsidie is zomaar beschikbaar, hiervoor moet het geïnvesteerde product vaak voldoen aan strenge eisen betreft de bouwkwaliteit en vooraf getoetste levensduur van de componenten. De producten van onze merken DCBright en Darklicht hebben een dusdanig hoge bouwkwaliteit dat deze ten alle tijden aan deze hoge standaarden voldoen. De benodigde informatie waarin deze bouwkwaliteit wordt gevalideerd is voor onze klanten beschikbaar. U leest het op deze pagina

Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

EIA Subsidie

De energie investeringsaftrek, ook wel bekend als de EIA subsidie kon u aanvragen als bedrijf wanneer u investeerde in de overstap naar duurzame verlichting. Aan deze subsidie werden strengen eisen gesteld. Sinds 2023 is deze subsidie niet meer te verkrijgen.

Logo Dienst Uitvoering Subsidies

BOSA Subsidie

De subsidieregeling stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties beter bekend als de BOSA subsidie kunt u aanvragen wanneer u als vereniging of club investeert in duurzame alternatieven. Graag vertellen wij u wat u moet weten op deze pagina.

header producten - 092021

IP/IK Rating

In onze specificaties gebruiken wij vaktermen die niet voor iedereen herkenbaar zijn. Wat betekenen IP en IK Ratings nou eigenlijk? Waarom zijn deze ratings zo belangrijk en welke rating is voor uw toepassing van belang? Daar vertellen wij u graag meer over.