033 785 9809

JEL-Products-2022

Engineering

Een productoplossing op maat

Van probleem naar oplossing

JEL Products biedt u ondersteuning bij het oplossen van een projectmatig of bedrijfsbreed probleem op het gebied van verlichting. Wij beginnen met een ontwerp van waaruit wij nader kunnen ontwikkelen tot nieuwe modellen of aanpassingen aan onze bestaande armaturen. Wij beschikken over opgeleide ontwerpers en engineers die zich in nauwe samenwerking met onze fabriek dagelijks buigen over uw verlichtingsvraagstukken. Als eerste montage kunnen wij desgewenst een nieuwe armaturen(lijn) geheel op maat ontwerpen. Projecten worden met regelmaat ontworpen in opdracht van bouwbedrijven, zware industrie of adviesbureaus. Samen met u, onze technische kennis en ervaring en de input van onze fabriek komen wij tot een visueel en technisch optimaal resultaat.

Ongekend veel mogelijkheden

Onze mogelijkheden zijn vrijwel oneindig. In samenwerking met onze fabriek hebben wij veel ervaring in het gebied van productontwikkeling van met name unieke en hoogstaande producten. Eerder heeft onze fabriek al een armatuur bestand tot +120°C ontwikkelt, een extreem efficiënt lichthindervrij armatuur en de meest heldere armaturenlijn voor zwaar industrieel gebruik. Door deze expertise en de duidelijke kwaliteit van onze producten hebben wij velen spraakmakende projecten mogen voorzien van verlichting, waaronder de bouw van ’s werelds grootste koepel evenals de grootste kraan ooit gebouwd. 

Uitsluitend de hoogste kwalieitsnorm

Onze ontwerpers en engineers maken gebruik van de modernste 3D-tekensystemen en lichtsimulatieprogramma’s. Dit stelt ons in staat flexibel te werk te gaan en technische wijzigingen snel door te voeren. Daarnaast werken wij altijd aan de hand van de geldige wet en regelgeving zodat u verzekerd bent van de juiste oplossing. Elk onderdeel dat in onze techniek wordt toegepast ondergaat een series aantal testen en wordt zorgvuldig gekozen. Zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Tot en met het kleinste onderdeel wordt alles door ons berekend en getest, en indien nodig zelf ontworpen. Lees meer over onze kwaliteitsnorm op deze pagina.

PTC-200DS – Mammoet Europe B.V. – Dalsoyra, Norwegen 2021/2022

Jeddah Superdome Project – Losberger de Boer – Jeddah, Saudi-Arabië 2020/2021

Stel je vragen direct aan onze experts

Jaap-de-Graaf-nieuw

Jaap de Graaf

Algemeen Directeur

Lucas-de-Graaf-nieuw

Lucas de Graaf

Technisch Directeur